Behandlinger

Book en tid

Behandlinger
Husk at afbestilling skal ske senest 24 timer før den reserveret tid, ellers opkræves et gebyr på 250 kr.
Ved udeblivelse uden aflysning, opkræves behandlingens fulde pris.

Klinik Behandlinger

Basis fodbehandling, klinik (45 min.)
420,-
Fodbad samt undersøgelse af foden Klip og rens af neglen Neglebånd ordnes Hård hud og hælrevner beskæres og slibes eventuelt. Afsluttes med creme samt negleolie Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal

 
Luksus fodbehandling, klinik (60 min.)
520,-
Fodbehandling med en lækker bambus peeling. Under fodbehandlingen får du blandt andet en peeling, der indeholder sukker og bambuspulver. Den nærende kombinationen af de to ingredienser løsner det grove hudskæl og gør huden mere smidig. Den masseres ind i våd hud og skylles væk. Huden på fødder bliver blød og glat

 
Udvidet fodbehandling, klinik (75 min.)
520,-
Fodbad samt undersøgelse af foden Klip og rens af neglen Neglebånd ordnes Hård hud og hælrevner beskæres og slibes eventuelt. Afsluttes med creme samt negleolie Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal Her kan der enten være stor neglepleje, meget hårdhud, flere ligtorne eller hyperkertose

 
Wellness behandling (75 min.)
650,-
Fodbehandling ink. peeling og parafin behandling. Fodbehandling med en lækker bambus peeling, der indeholder sukker og bambuspulver. Den nærende kombinationen af de to ingredienser løsner det grove hudskæl og gør huden mere smidig. Den masseres ind i våd hud og skylles væk. Huden på fødder bliver blød og glat Parafinen øger blodcirkulationen og giver intens pleje af fødderne. Neglebånd, tørhed, revner og ru hud blødgøres, reduceres og forbliver blødere. Velvære følelse og ren Luksus til dig der ønsker lidt mere.

 
Delbehandling (30 min.)
250,-
Delbehandling erstatter ikke en fodbehandling. Her er der tale om f.eks Beskæring af mindre områder, fjernelse af ligtorn eller andre mindre gener

 
Fodbehandling ink SHELLAC® (75 min.)
620,-
Basis fodbehandling ink Shellac® Shellak giver en stærk beskyttelse af naturneglen. For at få den bedste holdbarhed og største garanti for at CND Shellac® holder skal der bruges CND Solaroil™ min. 3 gange dagligt. Olien plejer og styrket din naturnegl. CND Solaroil™ Trænger igennem alle CND produkter.

 
Opbygning af tånegl (15 min.)
250,-
Opbygning af tånegl i gele

 
Bøjlepåsætning (30 min.)
175,-
Bøjle påsætning mod nedgroet negle

 
Rettelse af bøjle (10 min.)
75,-
Rettelse af bøjle

 
Vorte behandling (30 min.)
250,-
behandling med Silver stik 250kr behandling med Verruptop 250kr

 

Parafin behandlinger

Parafin behandling fødder (30 min.)
250,-
Øger blodcirkulationen og giver større optagelse af plejestofferne. Mere og intens pleje af fødderne. Neglebånd, tørhed, revner og ru hud blødgøres, reduceres og forbliver blødere. Velvære følelse og ren Luksus til dig der ønsker lidt mere. En paraffinbehandling består af: – et fodbad – en afrensning – indsmøring i blødgørende creme – fødderne dyppes tre gange i et kar med varmt paraffin – indpakning i poser og frotte` handsker/sokker Behandlinger gives ikke til kunder med; åbne sår, inflammationer og neglesvamp

 
Parafin behandling hænder (30 min.)
250,-
Øger blodcirkulationen og giver større optagelse af plejestofferne. Mere og intens pleje af hænderne. Neglebånd, tørhed, revner og ru hud blødgøres, reduceres og forbliver blødere. Velvære følelse og ren Luksus til dig der ønsker lidt mere. En paraffinbehandling består af: – en afrensning af hænderne – indsmøring i blødgørende creme – hænderne dyppes tre gange i et kar med varmt paraffin – indpakning i poser og frotte` handsker/sokker Behandlinger gives ikke til kunder med; åbne sår, inflammationer og neglesvamp

 
Parafin behandling hænder og fødder (30 min.)
320,-
Øger blodcirkulationen og giver større optagelse af plejestofferne. Mere og intens pleje af hænder og fødder. Neglebånd, tørhed, revner og ru hud blødgøres, reduceres og forbliver blødere. Velvære følelse og ren Luksus til dig der ønsker lidt mere. En paraffinbehandling består af: – en afrensning af hænderne – indsmøring i blødgørende creme – hænderne dyppes tre gange i et kar med varmt paraffin – indpakning i poser og frotte` handsker/sokker Behandlinger gives ikke til kunder med; åbne sår, inflammationer og neglesvamp

 
Parafin behandling hænder eller fødder (30 min.)
150,-
Denne behandling tilbydes kun som tillægsbehandling til anden behandling. Behandlinger gives ikke til kunder med; åbne sår, inflammationer og neglesvamp

 

CND Shellac og Manicure/ Pedicure

Lakering af fingernegle (30 min.)
110,-
Lakering af tå negle med CND Vinylux. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat.

 
Lakering af fingernegle - du får lakken med hjem (30 min.)
210,-
Lakering af fingernegle med CND Vinylux. Vælg én farve og få lakken med hjem. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat.

 
Manicure med lak (45 min.)
275,-
Mini manicure Grundigt neglebåndsarbejde og en form filning af fingerneglene. Dette er med til at give en smuk og holdbare lakkering af fingernelgene. Lakering af negle med CND Vinylux. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat. Det er vigtigt for neglene at du bruger sin CND Solaroil™ , negle olie, min 2-3 gange dagligt. Olien plejer og styrket din naturnegl. CND Solaroil™ Trænger igennem alle CND produkter.

 
Aftagning af negle lak (15 min.)
50,-
Anvendes CND's Nourishing Remover Aftagning af lak uden anden behandling

 
Lakering af tånegle (30 min.)
110,-
Lakering af tå negle med CND Vinylux. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat.

 
SHELLAC® m Manicure, helfarve (45 min.)
395,-
Mini manicure ink SHELLAC® Helt unikt bevarer SHELLAC® glansen i op til 14 dage. Shellak giver en stærk beskyttelse af naturneglen. For at få den bedste holdbarhed og største garanti for at CND Shellac® holder skal der bruges CND Solaroil™ min. 3 gange dagligt. Olien plejer og styrket din naturnegl. CND Solaroil™ Trænger igennem alle CND produkter.

 
SHELLAC® m Manicure, franskkant (45 min.)
445,-
Mini manicure ink SHELLAC® Helt unikt bevarer SHELLAC® glansen i op til 14 dage. Fransk kant, er hvor det yderste af neglespidsen lakeres med en lille hvid kant. Shellak giver en stærk beskyttelse af naturneglen. For at få den bedste holdbarhed og største garanti for at CND Shellac® holder skal der bruges CND Solaroil™ min. 3 gange dagligt. Olien plejer og styrket din naturnegl. CND Solaroil™ Trænger igennem alle CND produkter.

 
SHELLAC® Pedicure, helfarvning (45 min.)
395,-
Helt unikt bevarer SHELLAC® glansen i op til 14 dage. (holder gerne længere på fødderne) Shellak giver en stærk beskyttelse af naturneglen. For at få den bedste holdbarhed og største garanti for at CND Shellac® holder skal der bruges CND Solaroil™ min. 3 gange dagligt.

 
SHELLAC® Pedicure, franskkant (45 min.)
445,-
Helt unikt bevarer SHELLAC® glansen i op til 14 dage. (holder gerne længere på fødderne) Shellak giver en stærk beskyttelse af naturneglen. For at få den bedste holdbarhed og største garanti for at CND Shellac® holder skal der bruges CND Solaroil™ min. 3 gange dagligt. Fransk kant, er hvor det yderste af neglespidsen lakeres med en lille hvid kandt

 
Aftagning af shellak (20 min.)
175,-
Anvendes CND's Nourishing Remover

 
Glimmer, folie eller stamping (10 min.)
10,-
Nail art I forbindelse med en Shellac® behandling. prisen er fra 10kr og afhænger at mængde og antal negle

 
Aftagning af neglelak samt lakering af fingernegle negle (30 min.)
145,-
Aftaning af neglelak samt lakering af fingernegle negle med CND Vinylux. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat.

 
Aftagning af negle lak samt lakering af tå negle (30 min.)
145,-
Aftaning af neglelak samt lakering af tå negle med CND Vinylux. VINYLUX™ er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning når den bruges sammen med Vinylux W Coat.

 

CND Plexigel negle forlængelser og forstærkning

CND Plexigel på naturnegl (120 min.)
595,-
CND Brisa Gelé / CND Plexigel på naturneglen Er forstærkning til naturnegle med længde. Gel-forstærker tilfører den naturlige negls længde, styrke og form.

 
CND Shellac ink SHAPE IT, forstærkning (60 min.)
595,-
Shaper er en krystalklar, brush-on gel-forstærker, der giver styrke, beskyttelse og længde til den naturlige negl. Med en valgfri CND Shellac® farve oven på.

 
Aftagning, CND Shellac m SHAPE IT, forstærkning (60 min.)
395,-
Aftagning af CND™ PLEXIGEL™ SHAPE IT og neglene afsluttet med en let manicure

 
Aftagning af CND Plexigel, uden ny behandling (120 min.)
395,-
CND™ Brisa™/CND™ PLEXIGEL™ aftages og neglene afsluttet med en let manicure

 
Re-fill, CND Plexigel (120 min.)
595,-
Opfyldning af CND™ Brisa™/CND™ PLEXIGEL™

 
CND Plexigel, med forlængelser (120 min.)
695,-
CND™ Brisa™ er en Gel der har en utrolig bindingsevne. CND™ PLEXIGEL™ er en nye Gel forstærker der er god til forlængelse samt til reperation at neglene.

 
CND Plexigel m forlængelser og Shellac (135 min.)
795,-
CND™ Brisa™ er en Gel der har en stærk bindingsevne. CND™ PLEXIGEL™ er en nye Gel forstærker der er god til forlængelse samt til reperation at neglene, med et fleksibelt og stærkt hold. Samt valgfri CND Shellac® farve oven på.

 
Re-fill CND Shellac ink SHAPE IT, forstærkning (120 min.)
595,-
Opfyldning af SHAPE IT, med ny CND Shellac

 
CND SHAPE IT, forstærkning af naturnegl (120 min.)
495,-
Shaper er en krystalklar, brush-on gel-forstærker, der giver styrke, beskyttelse og længde til den naturlige negl.

 

Lash lift & Brow lift

Lash lift (60 min.)
525,-
Lash Lift er til dig, som foretrækker en naturlig måde, at få dine vipper til at syne længere og giver dem naturlig volume. Du får et fint buk af vipperne og de bliver farvet. Giver et smut naturligt resultat.

 
Brow lift (60 min.)
425,-
Stikker dine brynhår i alle retninger, eller vil du gerne opnå et mere fyldigt og en ensartet facon? Så kan et Brow lift hjælpe dig på vej. Hårene manipuleres og formes så du får dine bryn til at synes længere, fyldigere og tættere. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene.

 
Lash & Brow lift (90 min.)
820,-
Her får du både et Last og Briw lift samt farve af både bryn og vipper

 

Hjemmebehandlinger

Basis fodbehandling, Hjemmebehandling (60 min.)
520,-
Fodbad samt undersøgelse af foden Klip og rens af neglen Neglebånd ordnes Hård hud og hælrevner beskæres og slibes eventuelt. Afsluttes med creme samt negleolie Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal

 
Udvidet fodbehandling, Hjemmebehandling (90 min.)
620,-
Fodbad samt undersøgelse af foden Klip og rens af neglen Neglebånd ordnes Hård hud og hælrevner beskæres og slibes eventuelt. Afsluttes med creme samt negleolie Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal Her kan der enten være stor neglepleje, meget hårdhud, flere ligtorne eller hyperkertose

 
Luksus fodbehandling, Hjemmebehandling (60 min.)
620,-
Fodbehandling med en lækker bambus peeling Under fodbehandlingen får du blandt andet en peeling, der indeholder sukker og bambuspulver. Den nærende kombinationen af de to ingredienser løsner det grove hudskæl og gør huden mere smidig. Det masseres ind i våd hud og skylles væk. Huden på fødder bliver blød og glat

 
Klipning fingernegle, Hjemmebehandling (0 min.)
70,-
Klip af fingernegle og evt files neglene til

 
Bøjlepåsætning (30 min.)
175,-
Bøjle påsætning mod nedgroet negle

 
Rettelse af bøjle (30 min.)
75,-
Rettelse af den påsatte bøjle

 

Hospitals og plejehjems Behandlinger

Fodbehandling på Hospital (60 min.)
550,-
Fodbehandling til indlagte patienter

 
Basis fodbehandling, plejehjem (30 min.)
520,-
Klip og rens af neglen Neglebånd ordnes Hård hud og hælrevner beskæres og slibes eventuelt. Afsluttes med creme samt negleolie Oprettelse af journal eller notat i eksisterende journal

 

Firma aftaler

Firmaaftale og event arrangementer (0 min.)
0,-
Pris efter aftale

 
 
Åbningstider


Hjemmebehandling
man-fre 8-16
Klinik - tirsdag
8-14
Klinik - onsdag
12-18
Klinik - fredag
8-15:30 (samt after aftale)

 
 
 
 
 
Åbningstider


Hjemmebehandling
man-fre 8-16


Klinik - Tirsdag
8:30 - 14
Klinik - Onsdag
12 - 18
Klinik - Fredag
8 - 15:30

 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System