Om os

Book en tid

Om osAstrid Bøving-Gryberg


Den sociale relation er min passion. Jeg lægger vægt på at give alle mine kunder en personlig og proffesionel behandling. Jeg er uddannet på Københavns fodplejeskole, til lægeeksermineret SADF fodplejer.

Jeg har taget uddannelsen til negleteknikker i gele hos CND samt Shellac og manicure kurser. Jeg har løbende undervisning på forskellige fodplejeskoler samt fungerer som censor til skriftlig og praktisk eksamener til fodplejer.

Derudover har jeg en faglig baggrund inden for social og sundhedssektoren og det pædagogiske felt.

Jeg har flere års erfaring inden for blandt andet hjemmeplejen, psykiatrien, institutioner og hospital. Jeg er uddannet SOSU-assistent og pædagog.

Marie Bøving Svendsen


Jeg er uddannet på Københavns fodplejeskole, til lægeeksermineret SADF fodplejer i 2019.

Jeg er deltids ansat hos din-fodplejer, da jeg også arbejder som administrativ i Kriminalforsorgen og har arbejdet på Københavns fodplejeskole.

Jeg har i 2018 taget kursus hos CND i at udføre Shellac behandlinger. Derudover har jeg erfaring fra service faget og hjemmeplejen, hvor jeg har været ansat.

Jeg lægger vægt på, at mine kunder får den bedste behandling og oplevelse, samt et smil med på vejen.

Din-fodplejer


Din fodplejer har klinik i Glostrup samt yder hjemmebehandlinger.

Hos din fodplejer tilbyder vi individuel fodpleje tilpasset dine fødders behov, samt individuel vejledning.

Ud over fodpleje tilbyder vi også flere former for manicure behandlinger.

Udkørende hjemmebehandinger er primært på Vestegnen, Københavnsområdet samt på hospitaler, plejehjem, institutioner og firma aftaler i hovedstaden.

Din-fodplejer tilbyder hjemmebehandlinger til dig, som af den ene eller anden årsag ikke kan komme på gaden eller blot ønsker at få Din-fodplejer hjem til dig.

Du behøver intet andet end varmt vand og en fodbalje. Vi medbringer både ben-skammel, håndklæde og alt, hvad vi behøver til en fodbehandling. Der er med andre ord ingen forberedelse for dig.

Din-fodplejer er medlem af SADF for at sikre en høj faglighed. Se www.danskefodplejere.dk

Generelt


Tidsbestilling
Sker ved online booking eller du kan sende os en mail. Alle aftalte tider til hjemmebehandlinger er med en margen på +/- 30 min fra den aftalte tid.

Betaling
Der kan betales kontant, ved MobilePay eller ved bankoverførsel. Er du pårørende og bestiller tiden, så kan du betale samtidig via MobilePay eller bankoverførsel. Du kan få regningen tilsendt på mail.

Tilskud
Udvidet helbredstillæg kan give op til 85% tilskud:
Det er muligt at søge kommunen om tilskud til fodbehandlinger. Er du pensionist eller førtidspensionist tilkendt førtidspension før 2003, så kan du søge om udvidet helbredstillæg til fodbehandling (jævnfør reglerne i Pensionsloven). Du kan frit vælge behandler med dette tilskud. Din-fodplejer tilbyder at sende regningen til kommunen hvis du er tilskudsberettiget via udvidet helbredstillæg.

 
Åbningstider


Hjemmebehandling
man-fre 8-16
Klinik - tirsdag
8-14
Klinik - onsdag
12-18
Klinik - fredag
8-15:30 (samt after aftale)

 
 
 
 
 
Åbningstider


Hjemmebehandling
man-fre 8-16


Klinik - Tirsdag
8:30 - 14
Klinik - Onsdag
12 - 18
Klinik - Fredag
8 - 15:30

 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System